Luister beter met de klanken van TOOST Music.
Wij beschikken over de ervaring en kennis om audio (muziek) perfect in balans te maken, zodat dit bijdraagt aan de ontwikkeling van je muzikaal gehoor. De beleving van muziek is op ieder plek weer anders, maar wat nu als dat niets meer uitmaakt omdat je getraind bent in het anders luisteren naar de muziek.

Het is een groot verschil wanneer je muziek beluisterd op je koptelefoon of wanneer je muziek beluisterd in de auto, of woonkamer op jouw speakers. Waarom is een geïsoleerde ruimte (koptelefoon) toch intenser, dit is niet omdat je de muziek direct waarneemt, maar omdat je gebruik maakt van een systeem die andere bronnen buiten de muziek om verminderd of uitschakelt. De kunst is om te leren dat je hersenen die geluiden zelf kan elimineren, zonder daarbij de muziek keihard te zetten (te luid moet je overigens altijd zien te voorkomen).

Aan de geluidskwaliteit van de muziek die wij produceren wordt de hoogste eisen gesteld, dit doen wij door gebruik te maken van geavanceerde studioapparatuur. Denk hierbij aan klankspectrum analyse, luidheid meters, fase meters, compressie en milde limieten voor geluidsniveau druk.

Uiteraard is het belangrijkste dat wij de juiste toon neerzetten en gebruik maken van een muzikaal gehoor. Wil jij anders en beter leren luisteren, of b.v. je eigen compositie anders laten klinken of een nieuwe sound of gewoon een goed klinkende master? informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden, dan kunnen wij dit perfect voor jou uit laten voeren in de TOOST studio.

luister naar enkele muziekproducties

Geïnteresseerd in de muziekproductie ondersteuning?
Informeer →

Back to top