TOOST Music is een muziekproducent.

Opgericht in 1996, TOOST Music investeert en produceert muziek, die bijdraagt aan de ontwikkeling en beleving van de muziekliefhebber. Is een entertainment productiehuis die zich bezig houdt met diverse aspecten van audio en muziek. Wij dragen bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de muziek en zorgen ervoor dat muziek de gewenste luidheid krijgt, dat de klankkleuren je luistervermogen aanscherpen, en dat je hersenen getraind worden om beter te gaan functioneren door anders te leren luisteren naar muziek. Dit doen we door muziek niet te hard te masteren, maar dynamisch in balans te brengen, ook door de de hoge, midden- en lage geluidsgolven elkaar te laten aanvullen zodat alle muziekfrequenties transparant zijn.

“Hoe zuiver de muziekbron des te beter dit is voor de beleving van jouw muziekvoorkeur”.

Waar wij goed in zijn is (co)-Productie, Content rechten en Audio (mastering).

Onze productie expertise:

Heeft een breed scala aan inspirerende genres uit de hele wereld, voor alle leeftijden en voor iedere gelegenheid. Dit is o.a.muziek zoals Chill Out Music, Latin, World Music, House, Ambient, Lounge Music genres. Muziekproducties voor synchronisatie bij beeld, licentie voor muziek en digitale distributie van de TM-catalogus. De producties zijn tot stand gekomen op diverse locaties  in  de wereld. Onder andere  ook in Zuid Amerika. waar veel van onze muziek met de medewerking van traditionele muzikanten is geproduceerd. Dit is terug te vinden in onze wereldmuziek en vele andere stijlen.

Wat doen wij nog meer!

Onze audio expertise:

Digitale content en muziekdistributie wordt door ons al meer dan een decennia met succes toegepast. Wij bieden advies bij de ontwikkeling van online muziekplatformen waarbij de mogelijkheid voor het streamen van muziek of  het strategisch inzetten voor de beleving van muziek wordt gerealiseerd. Daarnaast beschikt TOOST Music over een eigen muziekcatalogus die beheerd wordt door de publishing maatschappij van TOOST. Dit betreft ook de nieuwste releases, mix compilaties en verschillende stijlen- en muziekgenres. Door de nauwe samenwerking met diverse toonaangevende bedrijven is het mogelijk geweest om een netwerk voor muziektoepassingen zoals interactieve  muziekdistributie te realiseren. Denk hierbij aan miljoenen streams van onze muziek wereldwijd die door bedrijven zoals Spotify, YouTube Red,  iTunes, Amazon, Google Play, Soundcloud, iNgrooves, The Orchard worden gefaciliteerd. Ook maken de meest vooraanstaande platenmaatschappijen  zoals Universal, EMI, Warner en Sony gebruik van de catalogus voor diverse campagne doeleinden.

Meer weten over de muziekmogelijkheden, neem contact met ons op.
Back to top