Onze kenmerken:
TOOST Music is een onafhankelijke muziekproducent, die zich bezighoudt met diverse toepassingen binnen de mediabranche waar de beleving van muziek een rol speelt. Van A&R, online marketing, digitale distributie tot synchronisatie voor branding, radio, tv, internet. Onze kracht is goed samen kunnen werken, een transparant beleid voeren en overal zorgen dat de puntjes op de i worden gezet.

Muziek van TOOST Music commercieel toepassen hoe werkt het ?
Wij bieden de mogelijkheid om onze muziek toe te passen bij interactieve media of social branding, denk hierbij aan muziek voor YouTube filmpjes, of online marketing voor vloggers en of influencers, of reclameboodschappen, kortom alles waar muziek een ondersteunende rol in speelt.

TOOST Studio: Richt zich op het waarboren van de muziekkwaliteit, met o.a. mastering producties, sounddesign producties en muziek compilaties voor online distributie. Ook maken wij muziek ter ondersteuning van video programma’s.

TOOST Tunes: Is een e-commerce service en biedt de mogelijkheid voor het implementeren van interactieve online platformen waar muziek wordt gebruikt.

Media ondersteunende diensten:
* Audio  producties
* Mixing en Mastering
* CD en DVD producties
* e-commerce streaming diensten
* Download technologie
* Media marketing

Ook helpen wij je bij online- en digitale toepassingen.;
Denk hierbij aan content voor internet marketing of voor promotie bij interactieve applicaties.

Hoe pakken wij dit aan? Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in promotionele acties voor jouw doelgroep, of retentie marketing, dan kunnen wij je hiermee helpen met muziek voor campagnes, acties en social media branding voor de promotie.
Voor het fabriceren van sounddesign in de studio, wordt jouw productie ondersteund door vakkundige medewerkers die dit praktisch en voordelig aanpakken:

  Heeft  u interesse in media ondersteuning  of vragen hierover?
Informeer →

Back to top